Golden BBQ

Een tijdje geleden heeft Golden BBQ mij benaderd de kruidenmixen te proberen van ze te beginnen bij de Golden sate mix. Zonder verwachtingen ging ik er in en het verraste mij echt wat een goeie mix aan kruiden het was. Door de ketjap en de sereh geeft het een heerlijke indische smaak. Ik heb nu één probleem, wil niks anders meer.

Lees meer »

Daan's vlees.

Daan's vlees is een een jonge boer uit bergeijk die al vroeg begonnen is met het boeren. Daan heeft een groot aantal lammeren onder zijn hoede en draagt daar zorg voor. Rundvlees, kip en varken zijn we bekend mee om te bereiden in Nederland. Lamsvlees stukken minder maar met de juiste manier van bereiden is het juist een heerlijk stuk vlees. Tussen de recepten staan mooie lamsrecepten om te bereiden. Probeer het en ga eens langs bij Daan.

Lees meer »

Kip van de boer.

Tegenwoordig is iedereen steeds bewuster bezig met voeding en gezond leven. Zo zijn er in de supermarkten en speciaalzaken steeds meer gericht op pure en gezonde producten aan te prijzen. In mijn omgeving merk ik ook dat de ene wat meer let geen vlees te eten, en weer een ander is weer bewuster bezig met sporten. Ik ben van mening dat we in de toekomst veel minder vlees gaan eten. Zo gaan er veel vlees vervangers komen, zelf geloof ik niet zo in het vervangen van vlees. Maar wel in minder vlees eten en beter vlees eten. Er zijn zo veel heerlijke gerechten zonder vlees te bedenken waarbij je het ook niet mist. Maar een goeie vlees maaltijd is echt genieten.

Lees meer »