Fikki Outdoor Cooking

Fikki Outdoor Cooking is een waanzinnig bedrijf. Als je nou echt goed van het buitenleven wil genieten in de zomer en in de winter dan kan een kachel van Fikki niet ontbreken. Wat ik zo tof vind aan het bedrijf is dat het een jong bedrijf is die een product op de markt weet te zetten waar je zeker waar voor je geld krijgt. 

Lees meer »

Rookhout online

Rookhout online is een jong en serieuze speler op het gebied van rook hout. Ze zijn één van de goedkoopste en hebben de beste klant beoordelingen. Het bedrijf zit op de veluwe en heeft alles op het gebied van rook hout. Ze hebben rook mot voor je lange koud rook sessies. De rooksnippers voor je kamado of BBQ kan je ook bij hun halen in allemaal verschillende smaken. Als je nou echt mooie lange warm rook sessies wil doen kan je de flinke chunks die ze hebben perfect gebruiken voor je BBQ.

Lees meer »

The Windmill Cast Iron.

The Windmill Cast Iron is een bedrijf met gietijzeren producten. Maar niet zo maar een bedrijf, ze zijn de grootste in gietijzeren pannen en andere producten voor binnen en buiten koken. Wat ik zo tof vind aan Windmill is dat het een puur Hollands bedrijf is. Je herkend ze aan de Hollandse molen in de producten. 

Lees meer »