Paudin.

Gepubliceerd op 7 februari 2023 om 21:07

Als je houdt van koken of beginnende kok bent dan is goed gereedschap essentieel. Als je goed gereedschap hebt in de keuken dan kan dat je plezier alleen maar vergroten. Een goed mes kan echt niet ontbreken in je keuken. Een groot deel van de tijd ben je bezig met het snijden van je vlees/vis en groenten. Investeer in een goed mes en het is niet alleen leuk om mee te werken maar ook veel veiliger. Na veel afstruinen van kookwinkels en mezelf veel te laten adviseren heb ik veel het internet afgezocht naar goede messen voor in de keuken, kwam ik uit bij het merk Paudin. Het is een jong merk dat pas bestaat sinds 2017 maar al snel waren ze dé bestsellers op Amazon.

 

Waarom mijn oog gevallen is op Paudin, is omdat de prijs kwaliteit gewoon super goed is. Hier mee word het voor iedereen toegankelijk om te schitteren in de keuken. Ik was specifiek op zoek naar een Japans mes, niet omdat ze ook echt super mooi zijn maar ook vanwege de kwaliteit. De hardheid van het staal is hoog, ze zijn in meerdere lagen opgebouwd en zijn vaak wat dunner dan Duitse messen waardoor je makkelijk door je eten heen snijd.

Vind hier meer info over in mijn stukje over verschillende soorten messen op mijn blog.

 

Paudin heeft een ruim assortiment zodat er voor iedereen wel wat te vinden is. Allemaal scherp geprijsd en goed kwaliteit. Neem eens een kijkje op paudin.nl en laat je adviseren door ze.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.