Fikki Outdoor Cooking

Gepubliceerd op 14 december 2022 om 21:42

Fikki Outdoor Cooking is een waanzinnig bedrijf. Als je nou echt goed van het buitenleven wil genieten in de zomer en in de winter dan kan een kachel van Fikki niet ontbreken. Wat ik zo tof vind aan het bedrijf is dat het een jong bedrijf is die een product op de markt weet te zetten waar je zeker waar voor je geld krijgt. 

 

Ze hebben meerdere producten in het assortiment waaronder een aantal nieuwe ovens waar je perfect het buiten koken tot zijn recht kan laten komen. Ik heb thuis een Fikkie classic Deluxe staan. Dat is een kachel om je lekker op te warmen in de winter of de nazomer. Het is een kachel die niet alleen functioneel is maar hij is ook zeker een eye catcher in je tuin. Hij zit praktische in elkaar, je kan hem makkelijk schoon maken maar ook erg goed regelen met de lucht schuiven.

Meer hier over vind je bij de reviews.

 

Ik ben erg trots op de samenwerking samen met Fikki. Want Raw.n.Pure staat voor dicht bij de bron koken. Dichter bij dit ga je het niet krijgen. Heerlijk op vuur koken en al je pure ingredienten tot zijn recht laten komen.

Check de website van Fikki voor een kachel bij jou thuis.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.