Wil jij een bedrijfsfeest organiseren en daarbij een volledig verzorgde maaltijd aanbieden?
Met onze professionele smokers brengen wij de ultieme BBQ beleving naar jouw event. Van smaakvolle hapjes tot complete arrangementen: alles wordt vers bereid en afgestemd op jouw wensen.
Wij leveren maatwerk in catering en zorgen ervoor dat jij en je gasten zorgeloos kunnen genieten van heerlijke gerechten en een onvergetelijke ervaring.
Een gastheer op jou bedrijfsfeest
Wij nemen de volledige zorg uit handen als het gaat om een event binnen jouw organisatie waar eten verzorgd moet worden. Alles wordt georganiseerd bij één partij. Wij verzorgen jouw barbecue op locatie van A tot Z.
Wij komen met onze eigen smokers, inclusief borden en bestek. Huisgemaakte sauzen, zorgvuldig geselecteerde (goede) stukken vlees, alles wordt met aandacht bereid.
Voor welke zakelijke events?
Zaken waarvoor onze BBQ-catering uitermate geschikt is:
- Team- & personeelsuitjes
- Bedrijfsfeesten & jubilea
- Netwerk-events & festivals
- Klantdagen & openingsfeesten
Waarom kiezen voor Raw.n.Pure?
-
Volledige ontzorging: wij regelen het eten, de opbouw, het materiaal, de bediening – jij hoeft nergens aan te denken.
-
Verse ingrediënten & kwaliteit: van het vlees tot de sauzen, alles wordt ambachtelijk bereid.
-
Flexibiliteit: menu, aantal gasten, tijdstip – wij stemmen alles af op jouw planning en wensen.
-
Sfeer & beleving: een echte BBQ met rook, geur, smaak – dat creëert onvergetelijke momenten.
-
Professionaliteit & betrouwbaarheid: wij hebben ervaring met zakelijke evenementen en zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.
ð Stoofpot van hert met herfstbok, kruidkoek en appelstroop
Als de dagen korter worden en de BBQ wat lager mag branden, is dit hertenstoofpotje precies wat je nodig hebt. Een gerecht vol diepe smaken van wild, herfstbier, kruidkoek en appelstroop â langzaam gegaard in een gietijzeren pan op de BBQ. Perfect voor een knusse avond buiten koken of een bourgondisch diner binnen.
𥩠Ingrediënten
- 1 kilo hertennek (in één stuk)
- 1 liter wildbouillon
- 2 wortels
- 1 courgette
- 350 gram bospaddenstoelen
- 1 rode paprika
- 1 witte ui
- 2 tenen knoflook, geperst
- 3 grote plakken Friese kruidkoek
- 2 eetlepels appelstroop
- 2 flesjes herfstbokbier
- Omaâs Sudderpot kruidenmix van The Windmill Cast Iron (of een mix van speculaaskruiden en zout)
- 2 laurierblaadjes
- Roomboter
Tip: Gebruik voor dit gerecht een stevige gietijzeren braadpan of Dutch Oven. Bekijk onze collectie van The Windmill Cast Iron in de webshop.
ð¥ Bereiding
Steek de BBQ aan en stel hem in op 100°C met indirecte hitte. Voeg eventueel een blokje rookhout toe voor een extra volle smaak.
Kruid de hertennek royaal met je favoriete vleeskruiden of de Omaâs Sudderpot kruidenmix. Leg het vlees ongeveer 15 minuten op de BBQ om te roken.
Snijd ondertussen de wortels, courgette, paprika en paddenstoelen in blokjes. Snipper de ui en pers de knoflook.
Haal het vlees van de BBQ en snijd het in blokjes van ongeveer 2 cm. Verhit een klontje roomboter in je gietijzeren pan en bak het vlees 5 Ã 10 minuten rondom bruin. Schep het daarna uit de pan en bewaar het inclusief de vleessappen.
Fruit de ui en knoflook in een klein laagje olie in dezelfde pan. Voeg daarna de overige groenten toe en bak kort aan.
Schenk de wildbouillon erbij en leg het vlees terug in de pan. Giet vervolgens de herfstbok erbij totdat alles net onderstaat. Strooi de kruiden erover en leg de plakken kruidkoek bovenop. Voeg de appelstroop toe en leg de laurierblaadjes erbij.
Zet de pan met deksel op de BBQ (indirecte hitte) en laat het geheel 3 tot 4 uur rustig stoven. Roer elk uur even door en zorg dat het niet kookt â het mag zachtjes pruttelen.
ð½ Serveren
Serveer dit stoofgerecht met knapperige friet, romige aardappelpuree of een stuk vers brood om in de saus te dippen. Een schep grove mosterd of wat zilveruitjes erbij maakt het helemaal af.
ð¨âð³ Tip van Raw.N.Pure
Wil je meer van dit soort gerechten proberen? Bekijk onze blog âSlow Cooking op de BBQ â tips voor het perfecte stoofgerechtâ of ontdek onze selectie BBQ accessoires en kruidenmixen voor jouw volgende buitenkooksessie.