The Windmill Cast Iron.

Gepubliceerd op 24 november 2022 om 19:37

The Windmill Cast Iron is een bedrijf met gietijzeren producten. Maar niet zo maar een bedrijf, ze zijn de grootste in gietijzeren pannen en andere producten voor binnen en buiten koken. Wat ik zo tof vind aan Windmill is dat het een puur Hollands bedrijf is. Je herkend ze aan de Hollandse molen in de producten. 

 

Wat ik zo mooi vind aan giet ijzer is dat als je het goed onderhoud dan kan het je leven lang mee gaan. Dus duurzaam maar ook zonder troep, geen PFAS en andere zooi in je pan. Maar gewoon puur ijzer, het vette is dat je zelf het moet inbranden voor bescherming tegen vocht en een perfecte anti aanbak laag.

 

Met gietijzer kan je alle kanten op. Het geleid de warmte perfect voor je steaks. Het houdt de warmte goed vast waardoor je heerlijke gerechten kan bereiden in de skillet of de Dutch oven. De Dutch oven is ideaal om je stoof potjes te maken of één pans gerechten.

 

Buiten koken word steeds meer een trend in Nederland. In de zomer is het heerlijk om in de zon gerechten te maken maar ook in de nazomer een borreltje met een snack bij het vuur is een gezellige beleving. Wat je nu steeds meer ziet is dat het buiten leven zich steeds meer verplaatst naar de winter. Door de winter heen is het al gezellig met een goeie stoof of wafels bij het vuurtje en een lekkere glühwein.

 

Ik ben erg blij met Windmill als een vriend van Raw.n.Pure.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.