Ingrediënten:
- 1300 gram inside skirt steak Spanje Angus.
- 500 gram Portobello’s
- 2 theelepels groene pesto
- 3 takjes rozemarijn
- Buffel mozzarella
- Parmezaanse kaas
- Peper
- Fleur de sel.
Bereidingswijze:
- Steek de barbecue hoog op tot ongeveer 250 graden, maak een zone klaar voor indirect en voor direct grillen.
- Dep je inside skirt steak droog en verwijder overtollig vet.
- Smeer de steak licht in met olijf olie en doe er dan wat peper op en fleur de sel.
- Maak je portobello ‘s schoon en verwijder de steeltjes.
- Smeer dan de onderkant in met groene pesto en leg vervolgens een klein beetje buffel mozzarella hier in en top af met Parmezaanse kaas.
- Leg heel even de portobello ‘s op de indirecte zone op de BBQ met de deksel er op tot de kaas gesmolten is en haal hem er dan af.
- Wanneer je BBQ op temperatuur is leg je de skirt steak er op en gril je die 3 a 4 minuten per kant op hoog vuur en je houd je BBQ tijdens het grillen open.
- Leg nu ook je portobello ‘s nog kort op de BBQ om ze nog even die extra klap te geven.
- Serveer vervolgens alles netjes met een takje rozemarijn.
Reactie plaatsen
Reacties