Inside skirt steak met gevulde portobello ’s.

Gepubliceerd op 11 januari 2023 om 22:19

Ingrediënten:

  • 1300 gram inside skirt steak Spanje Angus.
  • 500 gram Portobello’s
  • 2 theelepels groene pesto
  • 3 takjes rozemarijn
  • Buffel mozzarella
  • Parmezaanse kaas
  • Peper
  • Fleur de sel.

 

Bereidingswijze:

  1. Steek de barbecue hoog op tot ongeveer 250 graden, maak een zone klaar voor indirect en voor direct grillen.
  2. Dep je inside skirt steak droog en verwijder overtollig vet.
  3. Smeer de steak licht in met olijf olie en doe er dan wat peper op en fleur de sel.
  4. Maak je portobello ‘s schoon en verwijder de steeltjes.
  5. Smeer dan de onderkant in met groene pesto en leg vervolgens een klein beetje buffel mozzarella hier in en top af met Parmezaanse kaas.
  6. Leg heel even de portobello ‘s op de indirecte zone op de BBQ met de deksel er op tot de kaas gesmolten is en haal hem er dan af.
  7. Wanneer je BBQ op temperatuur is leg je de skirt steak er op en gril je die 3 a 4 minuten per kant op hoog vuur en je houd je BBQ tijdens het grillen open.
  8. Leg nu ook je portobello ‘s nog kort op de BBQ om ze nog even die extra klap te geven.
  9. Serveer vervolgens alles netjes met een takje rozemarijn.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.