Inkbird Professioneel Digitale Vleesthermometer IHT-1S.

Gepubliceerd op 5 december 2022 om 20:40

Een korte tijd geleden mocht ik van Inkbird de thermometer IHT-1S ontvangen. Na een heel aantal positieve ervaringen gehoord te hebben van de producten van Inkbird, dacht ik van dat moet ik eerst zelf maar eens ondervinden. Ik bestelde de bluetooth thermometer IBT-2X om mee te beginnen. Daar was ik mega enthousiast over omdat voor zo’n scherpe prijs een thermometer met 2 probes en bluetooth mij bijna onmogelijk leek. Totdat ik de goede kwaliteit ervaarde, een hele fijne thermometer. Daarna volgde nog de staafmixer van Inkbird. En ook daar stond ik versteld van wat voor solide kwaliteit je krijgt voor de scherpe prijs.

 

Mijn verwachtingen waren uiteraard hoog toen ik de thermometer IHT-1S binnen kreeg. Gelijk na op Amazon hem besteld te hebben kreeg ik hem volgende dag binnen. Heel mooi strak in het doosje met een duidelijke rijtje van specs op de achterkant van het doosje. Er zit een draadje in het doosje om de thermometer op te laden.

 

De test was echt verassend. Ik maakte lamsribben en later een kipgerecht waar de temperatuur goed nauw kijkt. Zodra je de thermometer open klapt, gaat die gelijk aan, wat echt ideaal is want dan kan je hem ook niet vergeten uit te zetten als je hem weer in klapt. Het scherm gaat gelijk aan en hij meet gelijk de temperatuur. Volgens Inkbird zou dit binnen 2 a 3 seconden de temperatuur moeten meten maar mijn ervaring is tot nu toe dat het gelijk binnen een seconden is. Wat ik hier ook zo fijn aan vond is dat het scherm draait en dat je dus altijd kan zien hoe veel Celsius of Fahrenheit je eten is. Hij is waterdicht wat ook wel heel fijn is dat je hem buiten kan gebruiken of in de keuken waar altijd wel iets van water kan liggen.

 

Wat mijn eindconclusie is van de Inkbird IHT-1S is dat die zijn geld meer dan waard is. Hij is heel snel met meten, het scherm draait mee en hij is waterdicht. Maar wat ik ook erg belangrijk vind is dat die oplaadbaar is en daar onderscheid die zich wel van zijn concurrenten voor deze scherpe prijs. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.